Instrumenti Web Shop Rakić

Violina sa kutijom i gudalom, spremna za sviranje, set Aktuelnu ponudu i cene instrumenata iz naše ponude možete pogledati na shop.violinsrakic.co.rs >>

Prava veličina intrumenta je izuzetno bitna kod učenika. Instrument prave veličine omogućava detetu da bez poteškoća savlada tehnike sviranja, a kvalitet instrumenta pruža radost u sviranju usled čega dete lako i brzo napreduje. Upravo iz ovog razloga potrebno je da učenik tokom rasta, uvek svira na instrumentu odgovarajuće veličine i kvaliteta, što vrlo često finansijski opterećuje roditelje.

Kako bi izašli u susret mladim muzičarima i roditeljima, nudimo paket uslugu po principu "od najmanjeg do celog". Kupovinom prvog (najmanjeg) instrumenta za potrebe učenika početnika, ostvaruje se pravo zamene prethodnog instrumenta za sledeći (veći) kad se za to pokaže potreba, uz doplatu. Svi instrumenti, sve vreme korišćenja se održavaju u našoj radionici bez naknade (osim zamene žica i oštećenja usled nemara). Ova ponuda podrazumeva kompletno opremljen instrument spreman za sviranje sa odgovarajućom kutijom i gudalom.

Svi instrumenti su manufakturne ili fabričke izrade evropskog porekla odličnog kvaliteta.
Veličine za violine su: 1/16, 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 i 4/4.
Viole svih veličina.
Violončela u veličinama: 1/4, 1/2, 3/4 i 4/4.
Kontrabas: 1/2, 3/4, 4/4.

Za sve dodatne informacije i eventualna pitanja kontaktirajte nas na info@violinsrakic.co.rs