Gudala Web Shop RakićŠkolska violinska gudala u veličinama 1/16, 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 i 4/4

Aktuelnu ponudu i cene gudala iz naše ponude možete pogledati na shop.violinsrakic.co.rs >>

Školska gudala

U našoj ponudi možete naći fabrička i manufakturna gudala odličnog odnosa cene i kvaliteta, za violinu, violu, čelo i kontrabas.
Veličine za violinu su 1/16, 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 i 4/4.
Karbonska gudala

Gudači počinju da priznaju nova sintetička gudala kao vrednan muzički alat. Ova gudala su napravljena da obezbede visoke performanse i izuzetan zvuk uz vrlo povoljnu cenu. Materijal koji se koristi je sačinjen od posebnih karbonskih vlakana koja, za razliku od drveta, mogu biti dosledna u masi i fleksibilnosti.

Karbonska gudala se izrajduju za sve gudačke instrumente, a postoje i gudala u boji. U našoj ponudi se nalaze karbonska gudala proizvođača Viennabow za violinu, violu i violončelo. Karbonsko gudalo Viennabow - crnoKarbonsko gudalo za violončelo u boji

Dörfler

Egidius Dörfler je stvorio majstorsku radionicu koja je ušla u četvrtu generaciju i danas predstavlja savršenstvo, izuzetno visoke standarde kvaliteta i umetničke intuicije. To je razlog zbog čega majstorska gudala nose njegovo ime. Dörfler majstorska gudala ostvaruju najviše uticaja na zvuk, čistoću i snagu tona.

Za pernambuko gudala se koristi samo odabrano drvo, koje je savršeno čuvano i sušeno oko 30 godina. Zahvaljujući svojoj odličnoj elastičnosti, i pored velike tvrdoće i gustine, ovo drvo je broj jedan, ako ne i jedini izbor za izradu gudala visokog standarda.

Dörfler srebrna gudala su ukrašena divnim gravirama i izuzetnim umecima, što čini svako gudalo unikatnim predmetom.
dorfler gudalo za violinu, slika žabicedorfler majstorsko gudalo za violinu, slika žabice
U našoj ponudi se nalaze Dörfler majstorska gudala za violinu i violu različitih klasa kvaliteta.

Za sve dodatne informacije i eventualna pitanja kontaktirajte nas na info@violinsrakic.co.rs