Podmetači Web Shop Rakić

Aktuelnu ponudu i cene podmetača iz naše ponude možete pogledati na shop.violinsrakic.co.rs >>

Wolf

Podmetač Wolf Forte model za violinu i violu

Forte modeli

Raspoloživi u izvedbi Primo i Secondo, za violinu i violu. Opremljeni su teleskopskim zavrtnjima sa obe strane. Podesivi sa svake strane na visinu između 0,5 i 8 cm i bilo koju širinu.

Podmetač Wolf Superflexible model za violinu i violu

Superflexible model

Univerzalni podmetač za violinu i violu. Podesiv sa svake strane na visinu do 8 cm i bilo koji ugao ili širinu.Kun

Podmetač Kun Original za violinu i violu

Original

Praktičan i jednostavan dizajn podmetača Original je zasnovan na našem najranijem ručno pravljenom modelu. Ovaj podmetač se može podešavati u tri pravca. Kun Original je ostao omiljeni podmetač amaterskih i profesionalnih muzičara.

Podmetač Kun Super za violinu i violu

Super

Kun Super podmetač karakteriše elegantan, aerodinamičan oblik i pojednostavljen mehanizam za podešavanje veličine koji dozvoljava najfinije podešavanje. Super je malo drugačijeg ugla, omogućavajući muzičarima da izaberu podmetač drugačije udobnosti. Ovaj lagani model je postao omiljen među najzahtevnijim muzičarima.

Podmetač Kun Bravo za violinu i violu

Bravo

Kun Bravo je jedinstven među drvenim podmetačima. Bravo savijen laminat drveta obezbeđuje maksimalnu snagu uz malu fleksibilnost. Kao rezultat toga, ovaj podmetač zadržava trenutno prepoznatljiv ergonomski oblik, lako se postavlja na instrument i stabilan je u upotrebi. Ručno proizveden u Italiji od plamenog javora, Bravo ima izuzetan estetski izgled, dok su sjajni mesing krajevi potpuno podesivi i uključuju Kun-ov patentirani uređaj za zaključavanje. Dostupan za violinu 4/4.Bonmusica

Podmetač Bonmusica montiran na violini

Podmetač Bonmusica montiran na violini

Aluminijumski podmetač obložen penastom gumom, sa nogama presvučenim gumom da ne bi doslo do gubljenja zvuka. Oblik podmetača je moguće ručno podesiti savijanjem aluminijumskog nosača, a visina je nezavisno podesiva na obe strane.

Kvalitet svakog materijala korišćenog za izradu Bonmusica podmetača, zajedno sa praktično neograničenim mogućnostima podešavanja garantuju njegovu dugotrajnost.

Dostupan u veličinama 1/2 i 4/4 za violinu i sve veličine viole.Everest

Podmetač Everest za violinu
EVEREST opisuje ovaj podmetač kao 'praktično nesalomivi'. Idealan za one koji traže istinski vredno, dugoročno ulaganje u pribor. Ovi podmetači su takođe pažljivo dizajnirani tako da budu udobni za korišćenje tokom dugih perioda sviranja.

Dostupan u svim veličinama za violinu.Viva La Musica

Podmetač Viva La Musica Diamond za violinu

Viva Diamond

Viva Diamond podmetač je revolucionarno rotirajuće i preklopivo čudo. Napravljen od najfinijeg plamenog javora, karakterišu ga fleksibilne nožice od kaljenog čelika, što omogućava podešavanje za 360 stepeni.

Podmetač Viva La Musica Compact za violinu

Viva Compact

Compact model se izdvaja po tome što je vrlo praktičan i ima dobar odnos kvaliteta i cene.

Dostupan za violinu u veličinama 1/16, 1/8, 1/4 i 1/2.


Petz

Podmetač Petz za violinu
Podmetači za violinu. Dizajn ovog modela je veoma sličan podmetaču - Wolf Forte Secondo, a u isto vreme korišćeni su jeftiniji materijali, što ga čini pristupačnijim.

Podmetač Petz za violinu
Osnova podmetača od drveta, podesiv po visini i dužini. Odlične izrade, udoban, pristupačan.

Petz podmetači dostupni za violinu u veličinama 1/4, 1/2, 3/4 i 4/4.

Za sve dodatne informacije i eventualna pitanja kontaktirajte nas na info@violinsrakic.co.rs